0
Fudbal

Roma sada najbliža Ljajiću

Objavljeno: 27.08.13 u 12:08

adem-ljajic-molitva

Izostavljanje Adema Ljajića iz tima u sinoćnjem meču protiv Katanije bio je jasan znak da je Fiorentina izgubila strpljenje za srpskog internacionalca i da želi da ga proda što pre pošto dve strane nisu uspele da se dogovore oko novog ugovora.

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa „čizme“ Adem Ljajić je najbliži prelasku u redove Rome koja u njemu vidi odličnu zamenu za Lamelu koji je na korak od prelaska u Totenhem. „Vučica“ bi klubu iz Firence za ovaj transfer trebalo da uplati 10 miliona evra.

Međutim, kao i u slučaju sa Fioerntinom preprekeu bi mogli da čine Ljajićevi uslovi koji insistira na tome da otkupna klauzula ne sme da bude veća od 15 miliona evra, s tim što mu Roma nudi godišnju platu od 1,8 miliona evra.

Pored Rome za Ljajića su tokom ovog prelaznog roka bili zainteresovani Milan (tvrdilo se da je potpisao predugovor), madridski Atletiko, Liverpul, Everton i Totenhem.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter