0
Evrokupovi

Rašović: Nije meč sezone, ali bićemo pametni

Objavljeno: 27.08.13 u 13:45

rasovic-kzs

Partizan spreman za Tun. Trener Partizana Vuk Rašović veruje da njegov tim može da se plasira u Ligu Evrope, ali nad ekipom ne stavlja imperativ pobede u Tunu.

Fudbaleri Partizana putuju sutra u Švajcarsku, gde ih u četvrtak u Tunu očekuje revnaš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv istoimene ekipe. Crno-beli imaju prednost jednog glas iz prvog meča (1:0) i po svim parametrima u četvrtak slove za velikog favorita.

Meč u Švajcarskoj trasiraće put u ovoj sezoni srpskom šampionu, ali trener Vuk Rašović ne smatra da je u pitanju meč sezone

„Čeka nas teška utakmica, a svi znamo kakav je mentalitet Švajcaraca i sigurno se neće predati do kraja. Od mojih igrača očekujem da prepoznaju trenutak u kom se nalaze i dobrom igrom i pozitivnim rezultatom obezbede još šest mečeva u Evropi

Partizanova svaka utakmica je najvažnija u sezoni i kako god da se završi duel  u Švajcarskoj, mi ćemo nastaviti svoj život i igrati mnogo evropskih mečeva, pa se zbog toga ne bih usudio da kažem kako je ovo meč sezone, ali ne bežim od toga da je veoma važan“ – rekao je Rašović.

Strateg ekipe iz Humske na ovom meču neće moći da računa na Nemanju Kojića, dok se u tim vraća Vladimir Volkov, a verovatno i Marko Šćepović.

„S Kojićem nismo želeli da rizikujemo, jer je još nedovoljno spreman, a Volkov se sigurno vraća u tim. Što se Šćepe tiče, videćemo posle večerašnjeg treninga da li će pronaći inostrani angažman, a ko ne bude uspeo u tome, putovaće s nama u Tun.

Odradili smo dva treninga na veštačkoj podlozi, sutra ćemo u još jedan i smatram da je to sasvim dovoljno da se priviknemo na te uslove. Poslednje pobede su podigle ekipu, vidi se da su življi i agresivniji na terenu i zbog toga sam još veći optimista“ – kaže Rašović.

Golman Vladimir Stojković, u poslednje vreme jedan je od najboljih igrača crno-belih, ai on veruje palsman u Ligu Evrope.

„Mi smo tim, koji čini 11 igrača na terenu i ostatak na klupi. Ukoliko svako od nas bude dao svoj maksimum, neće biti nikakvih problema i plasiraćemo se u Evropu“ – rekao je Stojke, ne želeći da komentariše da li ostaje ili ide iz kluba u slučaju neupeha.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter