0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Petković ostaje u OFK Beogradu

Objavljeno: 27.08.13 u 11:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalsku javnost u Srbiji u ponedeljak je protresla vest da je Marko Petković odbio da pređe u Partizan i da bi uskoro trebalo da pojača Crvenu zvezdu pošto navija za ovaj klub od malih nogu. Međutim, danas se na zvaničnoj stranici OFK Beograda pojavila njegova izjava u kojoj mladi bek tvrdi da ostaje „romantičar“.

„Ne prelazim u Partizan iz ličnih razloga i ostajem da kao kapiten predvodim moj tim“ – kazao je kratko, ali jasno Petković.

Da li će njegov prelazak na Marakanu ipak biti prolongiran za neki naredni prelazni rok ili se radi o nečem drugom saznaćemo vrlo brzo pošto je poslednja nedelja prelaznog roka u toku, a Zvezda grozničavo traži desnog beka koji bi bio konkurencija Marku Vešoviću.

Poznato je da u prethodnom periodu uprava Crvene zvezde nije mogla da dođe do dogovora u vezi sa Petkovićevim transferom odnosno mišljena su bila podeljena.

hotsport.rs/ofkbeograd.co.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter