5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPROT

Miha: Sa ljudima iz Džajinog okruženja ni kafu ne bih popio

Objavljeno: 27.08.13 u 09:17
FOTO:STARSPROT
FOTO:STARSPROT

Selektor fudbaleske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović poprilično je bio iznenađen odlukom Tomislava Karadžića da se nakon završetka jesenjeg dela prvenstva povuče sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Mihajlović smatra da Karadžićev odlazak dolazi u lošem trenutku te da je orkestriran od ljudi koji su u fudbalu zbog ličnih interesa.

„Žao mi je zbog odluke Tomislava Karadžića da se povuče sa mesta predsednika FSS, to kažem kao njegov prijatelj, selektor. Izuzetno ga cenim kao čoveka, mislim da je odlično obavljao posao. Iskreno, malo sam iznenađen njegovom odlukom, jer poznavajući Karadžićev karakter, mislio sam da će izdržati taj veliki pritisak, ali vidim da je odustao od toga. Nismo još razgovarali na ovu temu, ali mi je žao“ rekao je Mihajlović.

Selektor kaže da će ovakav razvoj događaja loše uticati na motivaciju pred dorbi protiv naših zapadnih komšija.

„Ovo nam pred meč sa Hrvatima nije trebalo, nije dobro ni za motivaciju svih nas koji radimo u FSS, igrače, ali verujem da je za one što kritikuju  Karadžića ovo velika pobeda. Oni sigurno misle tako, ja ne. Za mene je to samo vraćanje u ponor, a vreme će pokazati ko je u pravu.“

Mihajlović u ovim okolnistima sasvim umereno govori o Draganu Džajiću dok za ljude iz njegovog okruženja nema nikakvog razumevanja.

„Što se tiče Dragana Džajića, tu nema nikakvih problema, međutim ne bih razgovarao sa ljudima koji su oko predsednika Crvene zvezde. Oni me sigurno ne bi ni zvali, a ne bih ni seo sa njima za sto. Svoje ime ne bih mogao da pričitam u novinama pored njihovih, a da ne govorim o tome da budemo za istim stolom“ kaže Mihajlović.

Selektor je na kraju najavio svoj odlazak u decembru.

„Ostanak i ne zavisi toliko od mene, jer mi ugovor ističe u decembru. Postoje tri solucije. Da me niko ne zove da produžim ugovor, što znači da sam slobodan igrač i biram novu sredinu. Druga solucija je da ti koji dođu, ako promena i bude, da me pozovu, i meni se oni ne svide, pa u tom slučaju ja neću da razgovaram sa njima. Treća mogućnost je da dođu normalni ljudi, pa te pozovu na razgovor, ali se na kraju ne dogovorimo. Priča je takva da i Siniša Mihajlović odlazi u decembru, tako da ti momci moraju da se strpe još četiri meseca, ako me ne oteraju ranije. Tu već ne mogu ništa da učinim.“ zaključio je Mihajlović.

hotsport.rs/sportskižurnal

0
0

5 Komentara

  1. Ti da imas i trunku morala, otisao bi i sam, ne bi ni cekao da te neko otera, jer smo mi svi svedoci sta si ti sa repkom uradio, jedno veliko NISTA!! U sportu su jedino merilo rezultati, zaobidjite nas vise sa himnama i ostalim glupostima vi patriote..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav lik cccc. Vec si poceo da se uvlacis Dzajicu jer ga verovatno vidis kao Toletovog naslednika,ali ko sto rece maksimilijan u „Maratoncima“ :“Gospodo malo ste se zajebali“

    0
    0
    Odgovori
  3. Napraviće Čović uz pomoć plaćenih navijača. svoje privatno sportsko carstvo… Očekujem ekspresno pražnjenje računa fss-a, i ulazak u kredite, po dolasku novog predsednika. A kako će uefa reagovati, videćemo… Poznato je koliko je Karadžić bio u dobrim odnosima sa njima…

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako je Miho. Covek je u pravu potpuno, s tim sto je za Dzaju ublazio nije hteo da pominje robiju i kako je izvadjen iz zatvora

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter