0
Fudbal

Levi Bejlu: Dosta je izležavanja, vraćaj se u London

Objavljeno: 27.08.13 u 14:09

viljas-boas-bejl

Kratkotrajni odmor u Marbelji koji je trebalo da preraste u predstavljanje na Santjago Bernabeu za Gereta Bejla je izgleda završen pošto mu je predsdnik Totenhema Danijel Levi poručio da hitno mora da se vrati u London.

„Dosta je bilo izležavanja u Marbelji. Vraćaj se u London i počni da treniraš pošto te trener željno iščekuje“ – navodno je Levi poručio Bejlu.

Prema navodima ostrvskih medija Levi sada ne želi da proda Bejla dok ne pronađe zamenu za njega nakon što mu je propalo dovođenje Vilijana koji je na kraju završio u Čelsiju. Pretpostavlja se da bi Velšanin mogao da napusti klub ako Erik Lamela i zvanično postane „pevac“, a najave su da je taj transfer pri kraju.

Naravno da udela u celoj priči ima i druga ponuda koja se juče pojavila, a prema saznanjima medija u Engleskoj Mančester Junajted navodno nudi 60 miliona funti i Vejna Runija u zamenu za Bejla. Podsećamo da se pre samo nekoliko dana činilo da je toj sagi kraj i da će Velšanin za 99 miliona evra preći u Real.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter