in , ,

FKCZ: Urediti prilike u FSS u najkraćem roku

stadion-zvezde

Upravni odbor FK Crvena zvezda održao je sednicu u utorak na kojoj je bilo reči o svim aktuelnim pitanjima.

Tom prilikom klub iz Ljutice Bogdana je izdao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

„Upravni odbor FK Crvena zvezda je razmatrao novonastalu situaciju u fudbalskoj Srbiji i izrazio jedinstven stav da se prilike u Fudbalskom savezu Srbije urede u skladu sa Statutom i važećim propisima u najkraćem mogućem roku.

Upravni odbor FK Crvena zvezda je pružio punu podršku predsedniku i potpredsednicima Kluba i konstatovao da je akcija koju je Crvena zvezda, zajedno sa ostalim klubovima pokrenula, bila opravdana.

Upravni odbor je razmatrao tekuća sportska i finansijska pitanja našeg kluba, kao i sve sportsko-takmičarske aspekte koji očekuju Crvenu zvezdu u narednom periodu. Saglasno tome, Upravni odbor je odobrio zaključenje profesinalnih ugovora, po sprovođenju lekarskih pregleda, sa igračima Predragom Rajkovićem i Goranom Gogićem.

Upravni odbor je, od sportskog sektora, informisan da prelazni rok za Crvenu zvezdu još uvek nije završen“, navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda, objavljeno na zvaničnom sajtu kluba.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

Diskusija

Odgovorite
  1. „Upravni odbor FK Sledeca sezona je razmatrao novonastalu situaciju u fudbalskoj Srbiji i izrazio jedinstven stav da se prilike u Fudbalskom savezu Srbije urede u skladu sa ambicijama FK Sledeca sezona i izmenama propisa u najkraćem mogućem roku FK Sledeca sezona postane prvak Srbije“
    UO FK Sledeca sezona
    Dragan Dzajic
    Nebojsa Covic
    Slavisa Kokeza

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Teo počeo da trenira sa ekipom

Šalke se provukao, Dinamo ispustio plasman u LŠ (VIDEO)