0
Fudbal

Totenhem se okreće Hulku!

Objavljeno: 26.08.13 u 13:44

Hulk-e-Villas-Boas

Menadžer Totenhema Andre Viljaš Boaš pokušaće da u narednih sedam dana pojača ekipu koliko god je to moguće. Već su dogovoreni transferi Erika Lamele iz Rome i defanzivca Steaue Kirikeša, ali ostalo je još jedno otvoreno mesto posle prebega Vilijana u drugi kraj Londona i potpisivanja ugovora sa Čelsijem.

Neki stručnjaci smatraju da bi Totenhem trebalo da dovede Eriksena iz Ajaksa koji je sličan igrač Vilijanu, ali ima i onih koji su za to da se dovede snažniji fudbaler. Boaš izgleda više zastupa drugu tezu i zato želi da iz Zenita dovede Hulka!

Totenhem će za ovaj transfer morati da izdvoji 40 miliona evra, što neće biti problem, jer su manje više isto toliko planirali da daju za Vilijana. A zna se koliko Boaš voli i poštuje Hulka, još iz vremena kada su sarađivali u Portu.

Želi Viljaš Boaš još jednog igrača sa kojim je sarađivao i na dobrom je putu da ga dovede. U pitanju je Alvaro Pereira iz Intera, koji bi trebalo da bude konkurencija Rouzu na mestu levog beka, a Ekoto će napustiti Vajt Hart Lejn. Pereira nema mesta u Interu zbog Juta Nagatomoa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter