1
Domaći fudbal

Ružić: Ne vidim razlog za odlazak Karadžića

Objavljeno: 26.08.13 u 14:10

Ruzic-610

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Branko Ružić rekao je u ponedeljak da ne vidi razlog zašto bi Tomislav Karadžić odlazio sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, osim ako za to ne postoje neki lični razlozi.

„Ne vidim nijedan razlog da Karadžić posegne za takvim aktom, ali ako je to njegov lični čin, mogu da izrazim razumevanje. Nisam siguran da će, ukoliko se na ovaj način neki centri moći bore za prevlast u fudbalu, to doneti dobro našem fudbalu i sportu“, rekao je Ružić novinarima u Skupštini Srbije.

Predsednik FS S Tomislav Karadžić u nedelju uveče je saopštio da će se u decembru, po završetku jesenjeg dela sezone, povući sa funkcije, navodeći da ne želi da doprinosi podelama u srpskom fudbalu.

Prema rečima Ružića i Uefa će, takodje, biti zainteresovana za ono što se dešava u Srbiji. „Smatram da su mnogi negativni iskoraci već napravljeni“, dodao je on.

hotsport.rs/beta

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter