in , ,

Maljković: Veliki trijumf ženske košarke

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektorka ženske seniorske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković čestitala je juniorskoj reprezentaciji na velikom uspehu i bronzanoj medalji osvojenoj na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Igračice do 18 godina završile su izuzetno uspešno leto kada je u pitanju srpska ženska košarka.

Čestitam mladim košarkašicama i stručnom štabu na velikom uspehu. Drago mi je da se reprezentativno leto završilo još jednim izvanrednim rezultatom košarkašica. To je dokaz da ženska košarka ima potencijal i budućnost u Srbiji. Drago mi je da su, posle velikih uspeha Partizana i seniorske reprezentacije, kao i plasmana U16 tima u A diviziju i juniorke pokazale veliku vrednost“  istakla je selektorka Srbije.

Maljkovićeva, koja je predvodila seniorke do četvrtog mesta na Eurobasketu u Francuskoj u junu mesecu, zadovoljna je i činjenicom da su već dve juniorke Dragana Stanković i Aleksandra Crvendakić bile na širem spisku seniorske reprezentacije.

Juniorske košarkašice Srbije savladale su u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu Holandiju u Vukovaru rezultatom 57:56 poenima upravo Dragane Stanković uz zvuk sirene.

hotsport.rs/sem

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Štutgart smenio Labadiju

Preminuo brazilski golman Gilmar