0
Fudbal

Ljajić zamena za Lamelu, vučica krenula i po Sakoa

Objavljeno: 26.08.13 u 14:43

adem-ljajic-fjorentina1

Čelnici Rome imaju dosta novca na raspolaganju za transfere, naročito posle prihvatanja ponude Totenhema za Erika Lamelu od 30 miliona funti. Zato su i krenuli da rade na dovođenju pojačanja pred sam kraj prelaznog roka.

Prema pisanju italijanskih medija poslali su ponudu Fiorentini za Adema Ljajića u iznosu između 9 i 10 miliona evra, a spremni su da idu do 12 miliona. Ljajić je na izlaznim vratima Fiorentine, a ljubičasti će ga pre prodati Romi nego Milanu zbog svega što se dešava u prelaznom roku. Inače, Fiorentina je u pregovorima sa Splitom oko Antea Rebića, koji bi trebalo da zameni Ljajića.

A Roma se tu ne zaustavlja, traži se i pojačanje u odbrani, meta je Mamdu Sako iz PSŽ-a, koga je želeo i Liverpul, ali još nije uspeo da se dogovori oko cene sa svecima. Da li će im opet neko zbog neodlučnosti uzeti igrača ispred nosa? Vrlo verovatno…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter