0
Domaći fudbal

I Vojvodina ima kandidata

Objavljeno: 26.08.13 u 14:57

Radisav-Rabrenović

Nastavlja se deljenje kandidata za predsednika FSS. Delili smo ih do sada na Zvezdine i Partizanove, a sada će tu biti i jedan kandidat Vojvodine.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Vojvodina Radisav Rabrenović rekao je danas da nije iznenadjen odlukom Tomislava Karadžića da napusti mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije i da će njegov klub možda imati i svog kandidata za novog predsednika.

„Naš stav se zna, oduvek je isti. Vojvodina je godinama nezadovoljna radom FSS, to nije novo… Kad smo mi imali ogormnih problema na finalu Kupu, niko se nije okrenuo…Kod nas kao da je Savez formirao klubove, a ne klubovi Savez. Uvek sve zavisi nešto od Saveza, a ne od klubova.

Kasni se s promenama, koje bi nas približile načinu organizacije evropskih fudbalskih federacija. Nigde u svetu članovi najvišeg tela fudbalske ogranizacije nisu članovi najvećih klubova kao kod nas. Kod nas je obavezno da Zvezda ima dva člana, da Partizan ima dva člana, Jagodina jednog… To je nezamislivo. Ti ljudi koji sede u vrhu fudbalskih federacija Evrope moraju da budu nezavisni koji se brinu o savezu, a ne o svojim klubovima.“

I za kraj je Rabrenović dodao:

„Vojvodina će podržati onog kandidata u kog bude imala povrenja da može da vodi FSS, a možda će imati i svog kandidata.“

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter