1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Džajić: Odlazak Karadžića je očekivan epilog

Objavljeno: 26.08.13 u 11:14

Tomislav Karadžić rešio je da se povuče sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a o tome je juče pismenim putem obavestio javnost. Glavni pritisak na Karadžića vršen je iz Crvene zvezde, a predsenik kluba sa Marakane Dragan Džajić očekivao je ovakav rasplet.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ovakav epilog je po meni lično i očekivan. Takva su pravila u sportu kada postoji nezadovoljna strana. Mi smo ukazivali na greške i na trenutno stanje u domaćem fudbalu, koji je iz godine u godinu padao na lestvici. Neke stvari moraju da se iskorene i da bi ostvarili napredak ne svim poljima“ smatra Dragan Džajić.

Predsednik crveno – beli takođe ističe da će odlazak Karadžića umiriti strasti, pre svega nezadovoljne navijače.

„Mislim da je sada pred nama mirnije nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama i posvetiće se praćenju dešavanja na terenu, a ostaje nam da se borimo da sezona bude regularna u svakom pogledu. Ne bih nama pripisivao pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali smao dobre namere i čvrste dokaze“, ističe Džajić koji se u medijima pominje upravo kao Karadžićev naslednik na mestu prvog čoveka srpskog fudbala.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Kako te samo nije sramota,pljunuo si na svoju veliki karijeru,bio si veliki igrac koga su svi cenili i zvezdasi i partizanovci, ali si se pokazao pod stare dane u pravom svetlu. Abolirani starac bez obraza,srama i stida…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter