FOTO:STARSPORT
in , ,

Džajić: Odlazak Karadžića je očekivan epilog

Tomislav Karadžić rešio je da se povuče sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a o tome je juče pismenim putem obavestio javnost. Glavni pritisak na Karadžića vršen je iz Crvene zvezde, a predsenik kluba sa Marakane Dragan Džajić očekivao je ovakav rasplet.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ovakav epilog je po meni lično i očekivan. Takva su pravila u sportu kada postoji nezadovoljna strana. Mi smo ukazivali na greške i na trenutno stanje u domaćem fudbalu, koji je iz godine u godinu padao na lestvici. Neke stvari moraju da se iskorene i da bi ostvarili napredak ne svim poljima“ smatra Dragan Džajić.

Predsednik crveno – beli takođe ističe da će odlazak Karadžića umiriti strasti, pre svega nezadovoljne navijače.

„Mislim da je sada pred nama mirnije nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama i posvetiće se praćenju dešavanja na terenu, a ostaje nam da se borimo da sezona bude regularna u svakom pogledu. Ne bih nama pripisivao pobedu ili neke zasluge i smatram da smo imali smao dobre namere i čvrste dokaze“, ističe Džajić koji se u medijima pominje upravo kao Karadžićev naslednik na mestu prvog čoveka srpskog fudbala.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. Kako te samo nije sramota,pljunuo si na svoju veliki karijeru,bio si veliki igrac koga su svi cenili i zvezdasi i partizanovci, ali si se pokazao pod stare dane u pravom svetlu. Abolirani starac bez obraza,srama i stida…….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Srpski dubl skul u repasažu

Zvezdino dete u Veroni