0
Tenis

Đoković: Volim dane posvećene deci

Objavljeno: 26.08.13 u 10:35

djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je akter 18. izdanja tradicionalne godišnje manifestacije “Arthur Ashe Kids’ Day”, održane na centralnom terenu „USTA Bili Džin King Nacionalnog teniskog centra“ u Njujorku pred početak poslednjeg Gren slem turnira sezone.

Pored Đokovića, učesnici ove manifestacije zabavnog karaktera bili su i Prva dama SAD, Mišel Obama, pevači Arijana Grande i Koko Džons, zatim Rodžer Federer, Rafael Nadal, Serena Vilijams i drugi.

Đoković je tokom programa igrao tenis sa mladim nadama i govorio o značaju fizičkih aktivnosti i teniskih manifestacija, kao što je „Arthur Ashe Kids’ Day“.

„Volim ovakve dane posvećene deci, koji se tradicionalno održavaju ovde pred Ju Es Open. Poseta Prve dame pokazuje koliko je sve to važno, ne samo za SAD, već i za ceo svet tenisa i sporta. Sport šalje sjajnu poruku u svet o zdravlju, zdravom načinu života. Zato je tenis fantastičan sport i svi ga vole”, kazao Đoković.

Srpski teniser, koji je na Ju Es Openu trijumfovao 2011. godine, takmičenje na ovogodišnjem turniru počinje duelom protiv Litvanca Rikardasa Berankisa, u utorak ili sredu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter