FOTO:STARSPORT
in , ,

Bjeković: Odlazak Karadžića je demonstracija sile

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bivši igrač, trener i Sportski direktor Partizana, legendarni Nenad Bjeković smatra da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić odluku o napuštanju funkcije doneo pod velikim pritiskom.

„Mislim da se prvi čovek FSS pod velikim pritiskom odlučio na ovaj potez, čini mi se da je ovde u pitanju demonstracija sile“ kazao je Bjeković i nastavio:

„Ne mislim da će odlazak Karadžića nešto značajno promeniti u srpskom fudbalu, niti da će Crvena zvezda od toga profitirati. Imali smo i ranije predsednike Saveza koji su bili crveno-beli, od Miljanića preko Bate Bulatovića, pa se mi nikad nismo borili za njihove smene zbog naših neuspeha.“

Bjeković se prisetio i prekinutog derbija iz 2001. godine, a tu utakmicu naveo  je kao primer umerene politike crno – belih.

„Tada se dogodila velika sramota našeg fudbala kada smo pretučeni nasred terena komšijskog stadiona. Mogla je Zvezda tada da bude drastično kažnjena, ali se to nije dogodilo. Pa ni tada se nismo borili protiv Saveza, iako su napravili ogromnu grešku“ zaklljučio je Bjeković.

hotsport.rs/vecernjenovosti

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Počinje poslednji Gren slem u sezoni

Đoković: Volim dane posvećene deci