0
Evropske lige

Vilotić golom doneo pobedu Grashoperu

Objavljeno: 25.08.13 u 16:29

BAogvtWCUAAlmlv.jpg large

Za švajcarski Grashopers i najboljeg defanzivca ekipe, a možda i čitave lige ni u novoj sezoni ništa se nije promenilo – pobeđuju kad treba, nevažno ko je protivnik, a Milan Vilotić pogađa kad je najpotrebnije.

Grashopers je u 6. kolu prvenstva savladao Jang Bojs na strani sa 2:1 i sada je drugi na tabeli upravo iza Bernera kojima je ovo bio prvi poraz.

Igrao se 30. minut kada je Vilotić posle asistencije Hajrovića bio najviši u skoku ali je golman Jang Bojsa sprečio pogodak, samo na kratko. Vilotić je bio spreman na njegov odbitak i nogom je loptu ugurao u mrežu za 0:1.

Kostanco je, međutim, već u 34. minutu iskoristio dodeljen jedanaesterac za Bojse i moralo se iz početka. Vilotić je u međuvremenu suvereno vladao odbranom propustivši dve šanse za pobedu, ali je Ćajo ipak u 87. minutu fantastičnom reakcijom doneo „skakavcima“ sva tri boda.

Grashoper u narednom kolu igra tek 22. septembra kući protiv Tuna a narednog četvrtka gostuje Fiorentini u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom duelu u Cirihu „viola“ je slavila sa 2:1.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter