0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Radnički mora pasti

Objavljeno: 25.08.13 u 10:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Samo dva dana imali su igrači Partizana vremena da slave pobedu nad Tunom i veliki iskorak ka grupnoj fazi Lige Evrope, a već danas ih očekuje meč 3. kola Jelen Superlige protiv Radničkog 1923.

Kragujevčani su često umeli da stvore mnogo problema crno-belima, ali trener Vuk Rašović smatra da je ekipa kadra da se skoncentriše na domaće okvire is tvori pobedu, koja bi bila odlična uvertita pred put u Švajcarsku.

„Mečevi Jelen Superlige su najvažniji za nas, jer bez titula i dobrih rezultata u Srbiji ne bismo imali prilike da nastupamo u Evropi. Zato je potrebno da se što pre prebacimo na domaći kolosek, a nema sumnje da će igrači u tome uspeti.

Radnički u svojim redovima ima visoke i dobre igrače, a najveću pažnju treba posvetiti Darku Spaleviću, koji je bez sumnje dominantan fudbaler Kragujevčana.

Zdravstvena situacija ojih igrača se polako popravlja, pa verujem da ćemo uspeti da ostvarimo trijumf, koji bi nam značio pred odlazak u Tun“ kaže Rašović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter