0
Fudbal

Pancer postao Orao

Objavljeno: 25.08.13 u 10:07

image_slshow_einzel_0_4

Ime fudbalera Dejana Janjatovića, koji trenutno nastupa za švajcarski Sent Galen, malo kome u Srbiji nešto znači. Čak ni to što je prešao kompletnu omladinsku školu aktuelnog šampiona Evrope minhenskog Bajerna, opet ne pobuđuje neke posebne emocije.

U pitanju je momak koji je nastupao za omladinsku selekciju Nemačke, a sada je pristao da igra za Srbiju. I to za mladu reprezentaciju. Posle svega napisanog, sigurni smo da su na ponovno pominjanje imena Dejan Janjatović emocije daleko pozitivnije nego na početku teksta.

– Obećali smo da ćemo među našom decom u svetu pokušati da pronađemo igrače kadre da zaigraju za reprezentaciju i sad to obećanje sprovodimo u delo. Širom Evrope ima mnogo momaka koji zaslužuju respekt, ali nemaju baš svi kvalitet za nacionalni tim. Upravo zbog toga moramo da budemo oprezni i pazimo da ne pogrešimo u proceni – kaže Milošević za dnevni list Kurir i nastavlja:

– Dejan Janjatović je atipičan vezni fudbaler za naše uslove, ali tipičan za deo odakle dolazi. Brz, tehnički dobro potkovan i sposoban da driblinge izvede u punom trku. Selektor Radovan Ćurčić ga je tri puta gledao na delu i tek tad smo krenuli u realizaciju njegovog angažovanja za Srbiju.

Neven Subotić Subotić je u ovom trenutku jedini fudbaler koji nastupa za nas a nikad nije živeo u Srbiji. Ista situacija je i s Janjatovićem. Ima u Evropi još takvih momaka i uskoro treba očekivati da neko od njih zaigra za nas.

hotsport.rs/kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter