0
Fudbal

I Liverpul bi Ljajića, Monteli muka od svega

Objavljeno: 25.08.13 u 15:08

adem ljajic

Situacija oko Adema Ljajića nikako da se razreši, sve je izvesnije da će napustiti Fiorentinu, trener ljubičastih Vinćenco montela je rekao da mu je „muka od situacije sa Ljajićem“, a posle Milana, Rome i Atletiko Madrida sada se u trku za srpskim internacionalcem uključio i Liverpul.

Jasno je Brendanu Rodžersu da će sada teško doći i do Kristijana Eriksena, koji je bio meta nakon što se Vilijan sve dogovorio prvo sa Totenhemom, a posle sa Čelsijem. Međutim, pošto je Totenhem izvisio za Brazilca, sada su oni zagrizli za Eriksena, pa crveni sa Enfilda traže novo rešenje.

Došli su do imena Adema Ljajića, koji bi bio znatno jeftiniji od Eriksena (duplo), a čak tri puta jeftiniji od prvobitne mete Vilijana. Još samo da se dogovore sa Fiorentinom, koja će ga verovatno pustiti u inostranstvo i za manje novca, nego da ga daju rivalima u Seriji A Milanu i Romi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter