0
Domaći fudbal

foto:zurnal.rs

Heroji: Šćepović i Ljajić spasili život mladom fudbaleru

Objavljeno: 25.08.13 u 08:50
foto:zurnal.rs
foto:zurnal.rs

Na prijateljskoj utakmici pionira Partizana i Futsal kluba Kolubare iz Lazarevca igrač gostujućeg tima Filipa Bliznakovića izgubio je svest neposredno po izlasku iz igre, a zahvaljujući brzoj  intervenciji trenera crno-belih Slađana Šćepovića sprečeno je gušenje!

Posle tridesetak minuta stiglo je vozilo hitne pomoći, koje je prevezlo dečaka u dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Tokom ukazivanja pomoći iz publike je u pomoć dotrčao i Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalna pitanja, koji je gledao nastup svog sina u dresu Partizana.

Pre dve godine veterani Partizana su gostovali u Lazarevcu i odigrali humanitarnu utakmicu sa koje je skupljen novac za operaciju Bliznakovića koji je u međuvremenu dobio saglasnost lekara da može da se vrati fudbalu.

Ovo je poslednje upozorenje za nadležne da je neophodna medicinska služba i za vreme utakmica svih mečeva mlađih selekcija.

hotsport.rs/sportskizurnal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter