in , ,

FK Vojvodina: Kasni gospodin Karadžić!

vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se zvaničnim saopštenjem pred utakmicu 3. kola Jelen Superlige koju novosađani danas od 20.30 igraju protiv subotičkog Spartaka.

Saopštenje prenosimo u celini.

„FK Vojvodina je u prvom kolu JSL na teren izišla s 5 minuta zakašnjenja i tako smo i ovoga puta simbolično stavili do znanja šta mislimo o stanju u srpskom fudbalu.

Danas na utakmicu sa Spartakom izlazimo tačno u zakazano vreme. To ne znači da se naš stav promenio ni pod čijim uticajem, a kamoli zaprećenih kazni davno iskompromitovanih čelnika FSS, koji ovakav vid disciplinovanja našeg kluba vežbaju već godinama.

Naprotiv, jasno poručujemo da rukovodstvo FSS na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem odmah mora da ode iz srpskog fudbala. To se odnosi i na sve njihove satelite predvođene sudijskom organizacijom.

FK Vojvodina ne kasni, naprotiv, sve ovo smo govorili i zahtevali još pre dve godine posle sramne krađe u finalu Kupa Srbije. Kasni gospodin Karadžić i njegova vrhuška, jer da su tada otišli, danas se ne bi borili da spasemo ovo malo što je ostalo od našeg fudbala.“

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Minimalac Lila (VIDEO)

Pobeda Anjtrahta protiv Braunšvajga