0
Košarka

Đenki se sviđa u Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.13 u 12:34

5219ac603f802lu5z4030_headline

Košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Čarls Dženkins rekao je danas da mu se sviđa atmosfera u novom klubu, iako će prvi put u karijeri igrati u Evropi.

„Sve mi se sviđa ovde. Saigrači su sjajni i stručni štab takođe. Ovo je prvi put da sam u Evropi i zaista se osećam prijatno. Demarkus Nelson mi najviše pomaže što je i logično jer je on Amerikanac, a već je duže vremena u klubu. Od srpskih igrača najviše komuniciram sa Simonovićem, Marjanovićem i Savovićem“, rekao je Dženkins za klupski sajt.

On je dodao da će učiniti sve što trener Dejan Radonjić i saigrači budu tražili od njega kako u fazi napada tako i odbrane.

„Došao sam u Zvezdu da uradim sve što trener od mene očekuje. Spreman sam da radim veoma naporno na treninzima, a da na utakmicama učinim sve što mi saigrači i trener kažu. Za ovo malo vremena uspeo sam da primetim da Radonjić forsira čvrstu odbranu i mislim da ću uspeti da odgovorim njegovim zadacima u tom delu igre“, poručio je Dženkins.

Crveno-beli će ove sezone igrati u D grupi Evrolige sa Laboralom, Makabijem, Panatinaikosom, Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija. Dženkins je na startu priprema dobio nadimak Đenka, a zna samo da je to lik iz jednog srpskog filma… Da li su mu objasnili baš sve ili nisu?

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter