0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milinković optužuje FSS, sukob Terzića i Jankovića

Objavljeno: 24.08.13 u 21:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon poraza od Čukaričkog na Omladinskom stadionu u meču 3. kola Jelen Superlige trener OFK beograda Zoran Milinković nije mogao da se orme utisku da je njegov klub na meti Fudbalskog saveza Srbije čiji čelnici su prema njegovom mišljenju uticali na rezultat današnjeg meča.

„pitam da li je prema prpopisima FSS da se kapitenu ekipe dodeli žuti karton ukoliko kasni početak utakmice. Takva odluka sudije Popovića je direktno uticala na ishod meča jer je naš kapiten već u osmom minutu dobio drugi žuti karton pa je isključen. Najveće posledice ovakvih odluka FSS snosimo mi – proizvođači igrača. Da je Kafka živ imao bi priliku da napiše još nekoliko delova njegove knjige Proces“ – rekao je Milinković posle meča, a njegove reči prenosi Žurnal.

Inače u poluvremenu utakmice na Karaburmi došlo je do nešto žešćeg verbalnog sukoba dvojice predsednika klubova, Zvezdana Terzića sa jedne i Miodraga Žuće Jankovića sa druge strane (bivšeg generalnog sekretara Zajednice superligaša).

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter