0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Kesar: Ne sme da nam pada koncentracija

Objavljeno: 24.08.13 u 18:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Aleksandar Kesar, pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije posle utakmice 2. kola turnira u Istanbulu u kojem je naša selekcija savladala Belgiju istakao je da su viđena dva potpuno različita poluvremena i dodao je da to ne bi smelo da se ponovi na predstojećem Evropskom prvenstvu.

„Utakmica sa dva potpuno različita poluvremena. Slabo smo počeli, što su Belgijanci koji su bili motivisano da protiv nas što bolje odigraju znali da iskoriste. Međutim, u nastavku susreta maksimalno smo ispoštovali sve principe igre u odbrani, što je rezultiralo sa dosta otvorenih šuteva i može se reći da smo u ovom delu igre odigrali veoma dobro. Veoma je važno da na Evrospkom prvenstvu budemo maksimalno koncentrisani od samog početka“ – rekao je Kesar.

O pobedniku turnira u nedeljnom meču koji počinje u 17 časova po našem vremenu odlučivaće naša reprezentacija i selekcija domaćina turnira Turska.

hotsport.rs/kss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter