0
Domaći fudbal

Čović: Karadžiću, kada podnosiš ostavku?

Objavljeno: 24.08.13 u 11:27

nebojsa-covic

Fudbalsku Srbiju i dalje potresaju razna saopštenja, pitanja, afere, sporne odluke sudija, i izgleda da se neće uskoro to i završiti.

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović uputio je novo pitanje predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću u kojem se interesuje kada će podneti ostavku.

Čović je postavio 20 pitanja Karadžiču, a ovaj je odgovorio na pitanje u vezi sa boravkom u zatvoru Spuž 1961. godine. Potpredsednik Zvezde se pita zašto nije odgovorio i na ostalih 19 pitanja.

„Karadžić je u svom stilu pokušao da obmani javnost bez priče o konkretnim stvarima. Odgovorio je samo na prvo pitanje, a povodom toga nije mi jasno kako je mogao, prema Statutu FSS, da postane predsednik“, pita se Čović.

Potpredsednik Zvezde tvrdi da Karadžić pokušava da prebaci loptu na drugi teren.

„Ali, kada je tako, onda da kažem da i mene zovu iz Srbije, posebno Subotice, da pitaju kako je čovek koga je Radoman Božović smenio sa mesta predsednika firme „29. novembar“ i koji je posle prodavanja švercovanih magnetofona na buvljaku uspeo toliko da se obogati. Nisam znao da je neko od odgovornih dao dozvolu Karadžiću da švercuje i naftu i cigarete. Ne treba on da se bavi pitanjima iz Zubinog Potoka ili Los Anđelesa, pošto drug Bata može da mu da prave odgovore“, izjavio je Čović.

Potpredsednik Zvezde postavlja novo, konkretno pitanje predsedniku FSS.

„Karadžiću, kada podnosiš ostvaku!? To je ključno pitanje, neka odgovori. Ne treba Tole da se opterećuje ko će biti posle njega, ko god da bude biće bolji kadar nego kadar iz Spuža“, jasan je čelnik crveno-belih.

Čović ne želi da otkrije na koji način će Crvena zvezda nastaviti svoju borbu protiv predsednika FSS i njegovih najbližih saradnika.

„U klubu se bavimo aktuelnim problemima, biće vremena za konkretne poteze oko Saveza. Uskoro ćemo sve da obelodanimo“, zaključio je Nebojša Čović u razgovoru za „Sport“.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter