0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bjelica: Teo nam mnogo znači

Objavljeno: 23.08.13 u 14:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nemanja Bjelica je uz Nenada Krstića jedan od oslonaca naše košarkaške reprezentacije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a upravo ova dvojica igrača su pružila i najbolje partije u dosadašnjem delu priprema. Međutim Bjelica tvrdi da je najbolji košarkaš u nacionalnom timu njegov cimer Miloš Teodosić koji bi ipak na kraju trebalo da bude deo našeg tima na smiotri najboljih evropskih selekcija.

„Verujem da ćemo u Sloveniju da idemo u punom sastavu odnosno da će Miloš koji je naš najbolji igrač da bude deo tima pošto je njegovo prisustvo dragoceno za ovu mladu ekipu. Dovoljno je da bude u igri samo pet minuta“ – rekao je Bjelica u izjavi za Žurnal.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Laboral Kuće imaće odličnu priliku da se u naredna tri dana predstavi navijačima u Istanbulu, gde će naredne sezone igrati kao domaći igrač u dresu Fenerbahčea, pošto će Srbija na turniru u ovom turskom gradu odmeriti snage sa Hrvatskom, Belgijom i domaćom selekcijom.

„Turnir u Istanbulu će takođe služiti da se što bolje uigramo pred put u Sloveniju i prvu utakmicu protiv Litvanije. Što se tiče osećaja koji ću imati mislim da se neće razlikovati od drugih igrača, razlikuje se kada igrate za klub i kada igrate za reprezentaciju, to ne može da se poredi. Za državni tim igraš jer voliš otadžbinu i sa namerom da je dostojno predstavljaš“ – objasnio je Bjelica.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter