0
Evrokupovi

Voša za istoriju

Objavljeno: 22.08.13 u 11:59

karadjordje

Fudbalski klub Vojvodina naredne godine slavi vek postojanja, a ove sezone imaju priliku da sami sebi uruče najbolji poklon – plasiraju se u Ligu Evrope. Novosađani u prvom meču plej-ofa dočekuju moldavski Šerif, a to je definitivno najlakši tim koji su mogli da izvuku na žrebu u Švajcarskoj.

Ta činjenica svrstava lale u ulogu favorita, ali s druge strane, ova ekipa Vojvodine ne može da se podiči velikim evropskim iskustvom što je veliki hendikep.

Međutim, ukoliko se kao parametar uzmu mečevi protiv Burse u kojima su igrači trenera Marka Nikolića igrali „kao matori“ uspeh nije neostvariv, mada treba biti realan i reći da ovom timu Novosađana mnogo nedostaje Kamerunac Abubakar Oumaru, koji je pre nedelju-dve napustio klub.

Ipak, Vojvodina kao klub, ali ni Novi Sad kao grad ne pamte ovako značajnu utakmicu, pa treba očekivati da đe na „Karađorđu“ večeras biti istinski spektakl, a nema sumnje da će cela Srbija biti uz njih.

Vojvodina – Šerif (20,30 ( RTV 1))

Novi Sad – Stadion: Karađorđe. Gledalalca: -. Sudija: Robert Šorgenhofer (Austrija).

VOJVODINA: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Leković, Radoja, Alivodić, Poletanović, Vranješ, Škuletić, Kaluđerović. Trener: Marko NIkolić

ŠERIF: Tomić, Metua, Paje, Samardžić, Viliam, Fernando, Pašenko, Rikardinjo, Kadu, Enrike, Pires. Trener: Vjačeslav Rusnak.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter