0
Fudbal

Saga završena! Bejl u Realu za 99 miliona

Objavljeno: 22.08.13 u 19:06

Gareth-Bale-1824819.png

Konačno je završena saga broj jedan ovog leta – Geret Bejl je novi igrač madridskog Reala, koji će Totenhemu na kraju platiti 99 miliona evra! To je novi svetski rekord kada su transferi u pitanju, a Bejl će sada igrati u tandemu sa čovekom koji je držao mesto broj 1 do sad – Kristijanom Ronaldom.

Bejlova promocija je odložena za petak, jer je večeras na programu prijateljski meč između kraljevskog kluba i Al Sada na kom će se Raul zvanično oprostiti i od dresa Reala (isto je već učinio u Šalkeu). Tako da su se u Realu dosetili da bi bilo baš glupo da Raul padne u drugi plan, jer će oni promovisati Bejla, pa su sve odložili za makar jedan dan.

A Totenhem je u istom danu kada je zvanično ugovorio odlazak Bejla, uspeo i da utanači detalje sa Anžijem oko dolaska Brazilca Vilijana, za koga će u ratama plaćati ukupno obeštećenje od 35 miliona funti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter