0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Radovanović: Juventus je blagi favorit za titulu

Objavljeno: 22.08.13 u 15:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Kjeva iz Verone otvaraju novu sezonu Serije A gostovanjem Parmi (nedelja 20:45). Popularni „Leteći magarci“ kao glavni cilj ističu opstanak u najboljoj italijanskoj ligi, a jedna od najvećih uzdanica Kjeva biće srpski reprezentativac Ivan Radovanović, doskorašnji fudbaler Atalante.

-Atmosfera pred start nove sezone je odlična. Odradili smo dobro pripreme, što je najbitnije pred početak Serije A. U uvodnih 4-5 kola imamo veoma težak raspored, igramo protiv jakih protivnika. U prvom kolu gostujemo u Parmi, posle toga dočekujemo Napoli, pa idemo u Rim gde igramo protiv Lacija, zatim dočekujemo Juventus. Dakle, izuzetno težak raspored na startu. Poslednjih 7-8 kola igramo protiv direktnih konkurenata za opstanak. Možda je i dobar takav raspored, da na početku prođemo one jake rivale – ističe srpski reprezentativac, koji je golom prošlog vikenda omogućio Kjevu da prođe u narednu rundu Kupa Italije.

Radovanović je kao član Atalante često bio na pozajmicama, ali se nada da će ove sezone početi da igra u kontinuitetu i uspeti da izbori opstanak sa ekipom.

-Očekujem da me u ovoj sezoni posluži zdravlje, što je najbitniji. Želim da imam kontinuitet igara i time doprinesem da klub ostvari cilj, a to je opstanak u ligi – kaže Radovanović.

-Mislim da će se pet-šest velikih ekipa boriti za titulu prvaka, ali ulogu blagog favorita dajem Juventusu. Sve ostale ekipe će se boriti za opstanak, jer je ove godine kao nikad do sada prvenstvo baš izjednačeno. Verujem da nas očekuje velika borba, kako za titulu tako i za opstanak u ligi – zaključuje Radovanović.

Srpski internacionalac ulogu favorita u prvenstvu prepušta Juventusu, ali najavljuje i zanimljivu borbu za opstanak.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter