1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Predsednik FSS bio na robiji?

Objavljeno: 22.08.13 u 08:32
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u odgovoru na saopštenje predsednika FSS upitao je Tomislava Karadžića gde je boravio davne 1961. godine. Sličnu stvar ali malo drugačije formulisanu u svom saopštenju pomenuo je i prvi čovek OFK Beograd Zvezdan Terzić.

Čini se da je te 1961. godine, kako piše beogradskli list Kurir, Tomislav Karadžić bio na odsluženju zatvorske kazne u zatvoru Spuž.

Naime, isti izvor navodi da je prvi čovek srpskog fudbala u svojim studentskim danima u menzi fakulteta nakon svađe pretukao jednog kolegu, nakon čega je ovaj ostao bez oka.

Zbog nanošenja teških telesnih povreda Karadžić je prvobitno osuđen na 18 meseci, ali mu je potom pod nerazjašnjenim okolnostima kazna smanjena na 6 meseci.

hotsport.rs/kurir

0
0

1 Komentara

  1. Pa šta ako je bio na robiji???? Samo me jedno boli!!Ako je neko ikad bio na robiji i nije više to znači da se je popravi!!Drugo na toj robiji ga je poslao NAROD, jer lepo piše u presudi predsednika sudkog veća Jnko Jankovič je dobio 3 godine zatvora što mora odlužiti ima pravo žalbe! janko se žali i dobije 2 ipo godine bez prava žalbe se upućuje na izdržavanje kazne!!Čovek odsluži kaznu i izađe i taj isti NAROD u čije ga je ime osudio sudija kaže ti si robijaš!!NEEEEEEEEEEEE, robijaš je onaj koji je u zatvoru!! !!!! Kada izadje on je punopravni gradjanin Srbije!!I onaj ko ga osudi (neki pametni gradjanin) bi trebalo da dobije u najmanju ruku kaznu zatvora od 3 meseca!!! Jer morate da shvatite , da eto ja sam bio u zatvoru , 10 godina sam na slobodi nisam napravio niti jedan prekršaj (neračunajući saobraćaj, ali i to nisam) kažu mi ljudi ti nemaš pravo da radiš ti si ROBIJAŠ!!Ako sam osuđen od strane predsednika sudskog veća u ime naroda , a taj narod si i ti , zašto me drugi ili treći ili stoti put osuđuješ na kaznu koju sam dobio od suda u IME NARODA, A TAJ NAROD SI TI!!!Uskoro ovakvo pismo ću poslati gospodinu vučiću da ga pitam da li neko ko je okrivljen , osudjen i koji je izdržao kaznu zatvora i nije 10 godina napravio nikakv prekršaj treba da bude osudjivan od pojedinaca??Znači po tom pitanju branim karađžića a pitam Terzića gde je i on bio i koliko mu je velika kaucija da lupeta na slobodi??A Čoviću se sprema veći zatvor neg Miškoviću , jer je ČOVIĆ RATNI PROFITER I SMEM DA JAVNO KAŽEM I DA SVEDOČIM UZ DETEKTOR LAŽI!!!Izvolte pitajte me u komentarima?Ili možete i lično ko je ovde u pravu????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter