0
Evropske lige

Janković: Milan će biti veliki izazov

Objavljeno: 22.08.13 u 15:57

djenova-fudbal-4

Ovog vikenda startuje novi šampionat Italije. Prvo kolo Serije A donosi nekoliko interesantnih utakmica, a jedan od srpskih predstavnik u Kalču Boško Janković sa ekipom Verone ugostiće slavni Milan.

Uoči meča protiv Milaneza na „Bentegodiju“ Boško Janković ističe da je primarni cilj kluba u ovoj sezoni opstanak u najelitnijoj diviziji.

-Prvenstvo dočekujemo u sjajnoj atmosferi. Naravno, svi jedva čekamo da počne utakmica protiv Milana, oni su veliki izazov za Veronu. Naš prevashodni cilj međutim, jeste da ostanemo u Seriji A – kaže Janković.

Srpski internacionalac je, uz Luku Tonija, najveće pojačanje Veroneza, pa stoga očekuje da bude jedan od nosilaca igre.

-Očekujem od sebe mnogo u sezoni koja je pred nama jer sam došao u klub kao najveće pojačanje, zajedno sa Lukom Tonijem. Želim da pružim svoj maksimum na svakom meču – ističe bivši fudbaler Crvene zvezde.

Boško Janković nema dilemu oko toga ko će biti novi šampion Italije.

-Po meni, za titulu je najveći favorit Juventus. Oni, pa tri mesta prazna, pa tek onda ostali. Borba za opstanak će biti daleko zanimljivija. Mnogo ekipa će se boriti za goli život – zaključuje Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter