0
Evropske lige

Ignjovski: Verujem da možemo da iznenadimo Dortmund

Objavljeno: 22.08.13 u 13:39

Aleksandar-Ignjovski

Fudbaleri Verdera iz Bremena gostuju Borusiji u Dortmundu u derbi meču 3. kola Bundeslige. Meč koji se igra u petak od 20.30 na stadionu Signal Iduna park biće dobra prilika za dokazivanje srpskih reprezentativaca Nevena Subotića sa jedne, odnosno Aleksandra Ignjovskog sa druge strane.

Ignjovski ulogu favorita prepušta vicešampionu Evrope, ali ističe da njegov Verder meč dočekuje u odličnoj atmoferi.

-Meč u Dortmundu očekujemo u odličnoj atmosferi. Imamo šest bodova iz dve utakmice i rasterećeni ulazimo u tu utakmicu. Realnost je da Dortmund spada u sam vrh svetskog fudbala i da su se dobro pojačali ovog leta. Biće teško, ali mislim da rasterećeni možemo da osvojimo bod. Verujemo u sebe – rekao je Ignjovski.

Vezni fudbaler Verdera očekuje da će se naći u startnih 11, što bi bila adekvatna nagrada, s obzirom da je jedan od najvrednijih na treninzima.

-Nadam se da će mesto u startnoj postavi doći kao nagrada za moj naporan rad. A situacija je takva da imamo trojicu povređenih bekova. Videćemo šta će trener odlučiti – zaključuje srpski reprezentativac.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter