0
Evrokupovi

Favoriti bez problema (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.13 u 20:40

soldado

U prvih osam mečeva 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope nije bilo iznenađenja, favoriti su odradili posao kako je trebalo, a najubedljiviji je bio Totenhem na gostovanju Dinamu u Tbilisiju. Pevci su slavili sa čak 5:0 uz dva gola Soldada i po jedan Paulinja, Tauzenda i Rouza.

Ajntraht iz Frankfurta je takođe trijumfovao u gostima, a savladali su Karabag sa 2:0 golovima Aleksa Mejera. Dinamo iz Kijeva je kao gost sa 3:2 bio bolji od Aktobea, a golove za ukrajinski tim postigli su Jarmolenko, Ideje i Belanda.

Betis je slavio u Češkoj u duelu sa Jablonecom 2:1, a pogotke su postigli Molina i Mabvati. U jedinom neizvesnom meču domaćin je upisao pobedu, Kubanj je bio bolji od Fejnorda sa 1:0 golom Baldea.

AZ je savladao Atromitos u Grčkoj sa 3:1 uz dva gola Gudmundsona, a Standard je u Belorusiji savladao Minsk sa 2:0 pogotcima Batšuaija i Buloa.

Makabi iz Haife je na svom terenu savladao Astra Đurđu sa 2:0

REZULTATI:

Dinamo Tbilisi – Totenhem 0:5

Karabag – Ajntraht 0:2

Aktobe – Dinamo Kijev 2:3

Jablonec – Betis 1:2

Kubanj – Fejenord 1:0

Atromitos – AZ Alkmar 1:3

Minsk – Standard 0:2

Makabi Haifa – Astra Đurđu 2:0

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter