0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević poziva navijače da pomognu klubu

Objavljeno: 21.08.13 u 16:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je u sredu da je situacija u tom košarkaškom klubu sada mnogo bolja u odnosu na ranije, jer je obezbeđeno preživljavanje, ali da će biti potrebni i novi koraci da bi se zadržao sportski nivo. Vujošević je pozvao i navijače Partizana koji su u stanju da pomognu klubu materijalno i da se angažuju na raznim funkcijama u klubu.

Trener crno-belih i predsednik Sportskog društva kazao je i da mu je drago što je na sastancima sa potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem mogao da upozna i njegovu ljudsku dimenziju i vidi sličnosti u načinu rada njih dvojice.

„Klub je bio u kritičnoj situaciji. Bez obzira na rezultate koje je postizao, stajalo je otvoreno pitanje generalnog i drugih sponzora… Zahvaljujem se NIS-u što je postao naš generalni sponzor, ali i Telekomu… Naravno da to nije dovoljno za funkcionisanje kluba, ali u odnosu na situaciju u kojoj smo se nalazili, sada je mnogo bolje“ – rekao je Vujošević agenciji Beta.

Partizanov račun blokiran je odmah po završetku prvenstva, a Vujošević je kazao da očekuje da se „ovih dana“ odblokira. To je učinjeno zbog neplaćenog poreza, na koji su se nagomilale kamate.

„Mi ćemo platiti ceo porez. Izvršen je reprogram na 24 meseca, a nađene su banke koje će da daju garanciju. Plaćamo i glavni dug i kamatu i nismo presrećni zbog toga, ali smo svesni da obaveze moraju da se plate“ – rekao je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter