0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milovanović potpisao za Voždovac

Objavljeno: 21.08.13 u 17:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukovodtvo FK Voždovac je prešlo sa reči na dela. Predstavljen je Dejan Milovanović, a očekuje se da uskoro satve paraf i još neka zvučna imena iz domaćeg fudbala.

„Naspram ponuda iz inostranstva kojima nisam bio zadovoljan, u utorak sam odradio prvi trening sa Voždovcem, posle čega sam imao samo pozitivne utiske. Sviđa mi se stadion, a sa trenerom ekipe, Nenadom Lalatovićem, već se dobro znam, zajedno smo igrali u Crvenoj zvezdi“, rekao je novi igrač „zmajeva“ Dejan Milovanović.

Sportski direktor Voždovca Zoran Perić je poželeo dobrodošlicu bivšem kapitenu crvene zvezde, a potom je otkrio da će Stefan Babović u četvrtak doneti odluku o nastavku karijere.

„Suvišno je trošiti reči na igrača kakav je Milovanović. Dovoljno govori i činjenica da je Stefan Babović, koji već mesec dana trenira sa nama, ovih dana čekao na zaključenje ugovora sa bivšim kapitenom Crvene zvezde, pre nego što i sam donese odluku o tome da li želi da ostane sa nama. Preduslovi su stvoreni, ali je igrač zatražio još malo vremena. Definitivan odgovor, daće nam četvrtak“, ističe Perić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter