0
Evrokupovi

Fišer: Pokušaćemo da zagorčamo život Partizanu

Objavljeno: 21.08.13 u 23:36

Urs Fiser

Žrebom za plej of Lige Evrope odlučeno je da Partizanov protivnik bude švajcarski Tun. Srpski šampion će već sutra imati priliku da stekne prednost u prvom meču ovog duela.

Švajcarci su stigli u Beograd odradili trening i istakli da je Partizan favorit za prolazak u grupnu fazu LE.

„Pogledali smo nekoliko video snimaka poslednjih utakmica crno-belih, jak su tim, i pored toga što u javnosti kruže drugačije priče oni su favoriti. Ali, sport je interesantan jer ne mora uvek favorit da pobedi, mi ćemo pokušati da im što više zagorčamo život“, rekao je trener Tuna Urs Fišer.

Stručjnak švajcarskog tima očekuje da ekipa nastavi sa dobrim partijama koje je pružila u kvalifikacijama za Ligu Evrope ove godine.

„Očekujem tešku utakmicu, imamo manje evropskog iskustva od rivala. U Evropi smo već igrali na dobrom nivou ove godine i verujem da ćemo nastaviti. Cilj nam je da postigenmo gol i uvećamo šanse da se u revanšu plasiramo u Ligu Evrope“, rekao je Fišer.

Fišer smatra da Partizan ima izuzetno kvalitetan sastav.

„U napadu su najbolji Mitrović, Grbić, mladi Ninković, posebno je zanimljiv iskusni Đemba Đemba koji igra u oba smera. Uprkos takvom kvalitetu rivala nećemo se predati u Beogradu“, zaključio je trener Tuna.

Kapiten ekipe Denis Hediger kaže da se njegovi saigrači ne plaše atmosfere na stadionu.

„Nisam ranije igrao u Beogradu, ali sam uvek voleo da igram pred velikim brojem gledalaca“, izjavio je Hediger.

Nekadašnji igrač OFK Beograda, a sada član Tuna miloš Krstić neće igrati na ovom meču iako je doputovao sa ekipom u Beograd.

„Krstić neće igrati, dugo je bio povređen, tek je odradio jedan trening sa ekipom. Nismo hteli da mu onemogućimo dolazak u Srbiju i na stadion Partizana čiji je veliki navijač“, kazao je Urs Fišer.

Prvi meč plej ofa Lige Evrope između Partizana i Tuna na programu je u četvrtak od 20:30 časova na stadionu u Humskoj ulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter