0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Čukarički želi nova tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.13 u 19:44
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle dva odigrana kola u Jelen Superligi fudbaleri Čukaričkog su jedina ekipa koja ima stoprocentan učinak. Zaseli su na čelo tabele i prepuni samopouzdanja idu u goste OFK Beogradu na Karaburmu gde će pokušati da dođu do nova tri boda.

Čukarički je u prošlom kolu savladao užičku Slobodu Point sa 1:0, u premijernom meču pred svojim navijačima na renoviranom stadionu na Banovom brdu.

„Utisak je uvek lep kada pobedite. Pogotovo što smo napravili prve dve pobede, jednu na strani, a jednu kući. U svakom slučaju daje nam podstrek da možemo da nastavimo u istom ritmu“, rekao je Vladan Milojević, šef stručnog štaba FK Čukarički.

Trener lidera na tabeli očekuje jednu veoma zanimljivu utakmicu protiv OFK Beograda.

„Znamo da je OFK Beograd jedan dosta stabilan klub, klub velike tradicije. Oslanjaju se na svoju omladinsku školu koja je godinama u vrhu srpskog fudbala. Dobra ekipa sa jednim iskusnim trenerom Milinkovićem koji je jako dobro sve to napravio i očekujem jednu zanimljivu utakmicu“, rekao je trener beogradskog kluba.

Ivan Todorović je još jednom sumirao utiske sa meča protiv Slobode pred 4.000 gledalaca.

„Stvarno je bilo prelepo igrati, jer je zaista bio predivan ambijent. Prvi put na Banovom brdu pod reflektorima, pred novom tribinom koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Dobili smo utakmicu što je najvažnije i to je bio naš cilj. Posle dva kola se nalazimo na prvom mestu, vredno radimo i u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo“, rekao je iskusni Ivan Todorović.

Vezni fudbaler „brđana“ ističe da je ekipa motivisana i da će pokušati protiv OFK-e da zabeleži novu pobedu.

„Sledeća utakmica je protiv OFK Beograda na Karaburmi. Idemo motivisani sa ambicjom da i tu utakmicu dobijemo. Ekipa OFK-e je talentovana, mlada i ima perspektivnih igrača koji su budućnost srpskog fudbala. Mi smo napravili neki tim koji je spoj mladosti i iskustva i to je neka naša prednost“, konstatovao je Todorović.

Njegov saigrač Nikola Stoiljković se nada da će ekipa nastaviti dobru seriju.

„OFK Beograd je uvek imao dobru školu i otvoreno napadački. Očekujem jednu dobru utakmicu sa jednom dobrom ekipom i naravno očekujem nova tri boda, pošto smo u dboroj seriji“, naglasio je napadač Čukaričkog.

Utakmica 3. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Čukaričkog je na programu u subotu 24. avgusta od 17 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter