1
Domaći fudbal

Zvezda ne odustaje od Lukovića

Objavljeno: 20.08.13 u 19:28

Aleksandar_Lukovic

Čelnici Crvene zvezde i dalje pokušavaju da se dogovore sa upravom Zenita da im na pozajmicu, makar šestomesečnu, pošalje Aleksandra Lukovića.

Trener crveno-belih Slaviša Stojanović insistira na dovođenju zadnjeg veznog i desnog beka, ali ne bi imao ništa protiv da se timu pridoda igrač poput Lukovića ili eventualno Jovanovića… Luković je već dugo u drugom planu kod Spaletija, ali Zvezda ne može da mu plati ceo iznos mesečne plate pa pokušava da napravi dogovor sa klubom iz Rusije koji ima istog sponzora – Gazprom.

Da li će dugogodišnja želja uprave Zvezde konačno postati stvarnost posle već jedne ispunjene u liku miloša Ninkovića saznaćemo u narednih desetak dana.

0
0

1 Komentara

  1. bilo bi lepo da se vrati,odlican je igrac,a Zvezdi treba levi bek,ali pitanje u kakvoj je formi posto neigra mnogo u poslednje vreme,u svakom slucaju za nasu ligu bez briga bi bio pravo pojacanje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter