0
Košarka

‘Valjak’ kreće sa utakmicama

Objavljeno: 20.08.13 u 11:32

kk par

Več uobičajeno Košarkaški klub Partizan prvi deo priprema za novu sezonu obavlja u Beogradu, a izabranike trenera Duška Vujoševića uskoro očekuju i kontrolne utakmice koje će poslužiti za maksimalno uigravanje tima.

Prvu proveru već u četvrtak  srpski šampion imaće sa OKK Beogradom. Pripremna trening utakmica je zatvorenog tipa i biće odigrana u hali Pionir.

Crno-bele potom očekuje turnir u Đevđeliji od 30. avgusta do 1. septembra, na kom učestvuju još: domaćin Kožuf, MZT Skopje i grčki PAOK.

Po povratku u Srbiju Partizan će se u Kraljevu sastati sa Slogom, 6. septembra, a pet dana kasnije odmeriće formu sa kragujevački Radničkim u Beogradu.

Koa što je i ranije dogovoreno u Malagu Partizan putuje 15 .septembra, gde ih prvo očekuju provere sa Kahasolom i Mursijom (16. i 17.), potom turnir na kom učestvuju Real Madrid i Unikaha (19. i 20.). Boravak u Španiji završava se nakon još dve pripremne utakmice, sa ekipama Lokomotiva Kuban i Gran Kanarija (23. i 24.).

Krajem septembra crno-bele očekuje i Euroleague Media Day, koji je takođe postao tradicionalni deo priprema za ulazak u novu sezonu. Uoči zvaničnog starta nove takmičarske godine klub iz Humske će odigrati još jedan pripremni meč, a protivnik će naknadno biti poznat.

Trener Vujošević trenutno na treningu ima na raspolaganju sledeće igrače: Šalić, Andrić, Milutinov, Vesterman, Đorđević, Milosavljević, Musli, Aranitović, Marinković, kao i igrače koji su trenutno na probi u Partizanu: Pot, Malešević, Milisavljević, Zlovarić, Bezbradica, Marelja i Mićović.

Reprezentativci Lovernj, Bogdanović i Gagić su sa svojim nacionalnim timovima, Bertans se oporavlja od povrede, a Dalo je trenutno u Francuskoj, a klub će njegov status razmotriti u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter