FOTO:STARSPORT
in , ,

Troicki: Nisam tražio zamrzavanje suspenzije

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Viktor Troicki rekao je danas da nije tražio zamrzavanje suspenzije dok traje proces pred Arbitražnim sudom u Lozani, pošto je slučaj veoma složen i želi da dokaže da je nevin, kao i zbog činjenice da trenutno nije u stanju da igra na visokom nivou.

„Zajedno sa mojim timom i advokatima doneo sam odluku da ne tražimo zamrzavanje sankcija do kraja razmatranja predmeta od strane TAS i to iz dva razloga. Prvi razlog je što je slučaj veoma složen, uključeni su razni svedoci i sudija mora da preispita sve bez žurbe. To je isuviše važna stvar za moju karijeru. Osećam da sam potpuno nevin i da imam sve argumente da dobijem na Arbitraži. Drugi razlog je što u ovom trenutku ne bih mogao da igram profesionalni tenis na potrebnom nivou. Ja najviše želim da se ova noćna mora završi što pre, ali ne želim da u ovom trenutku bilo ko žuri“ naveo je Troicki.

Ranije danas, sud u Lozani je saopštio je da će najverovatnije za četiri meseca doneti presudu u slučaju Troickog, koji je suspendovan zbog kršenja pravila o dopingu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Afelaj ide ‘pod skalpel’

Verati produžio ugovor