0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Stigli Šilb i Dženkins (FOTO)

Objavljeno: 20.08.13 u 17:07
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Velika pojačanja Crvene zvezde za predstojeću evroligašku sezonu stigla su danas u Beograd i nakaon zvaničnog predstavljanja priključiće se ekipi.

U pitanju su crveno – beli amerikanci Blejk Šilb i Čarls Dženkins, sa kojima je javnost imala priliku da se danas upozna na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

„Veoma sam uzbuđen što sam ovde. Radujem se novom početku u Beogradu i činjenici da ću biti deo sjajnog tima. Pre svega me je privukla sjajna atmosfera u kojoj igra Zvezda, jedna od prvih stvari koju sam video su navijači“, rekao je Dženkins.

Blejk Šilb je znatno iskusniji od Dženkinsa kada je u pitanu igranje u Evropi, jer je šest sezona proveo na Starom kontinentu, a poslednje tri u francuskom Šalonu.

„Znam dosta toga o tradiciji Zvezde, drago mi je da sam postao deo ovog kluba i što ću imati priliku da igram sa odličnim košarkašima. Sa Zvezdinim navijačima sam se sreo još dok sam igrao za češki Nimburk“ rekao je Šilb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter