0
Domaći fudbal

Stadion Vojvodine spreman za inspekciju UEFA

Objavljeno: 20.08.13 u 16:51

stadion-karadjodje

Radovi na stadionu Karađorđe u Novom Sadu biće gotovi danas i stadion će biti spreman za inspekciju Uefe u sredu. Grad Novi Sad i Vojvodina zajedno su rekonstruisali stadion Karađorđe kako bi on dobio licencu za odigravanje utakmica Lige Evrope.

Prilikom obilaska radova, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je za grad važno da prilikom posete delegacije UEFA sredu, stadion dobije pozitivnu ocenu, i najavio da će biti raspisan konkurs za njegovo konačno idejno rešenje.

„Uskoro će preduzeće Poslovni prostor raspisati međunarodni konkurs za idejno rešenje stadiona Karađorđe, kako bi se to pitanje konačno i celovito rešilo, i dobio reprezentativan stadion na kojem će moći da se igraju i domaće i međunarodne utakmice“, istakao je Vučević.

On je dodao da Grad Novi Sad podržava i inicijativu navijača Vojvodine za postavljanje video bima u centru grada, te da će, ukoliko bude televizijskog prenosa to biti omogućeno.

Utakmica plej ofa za plasman u Ligu Evrope Vojvodina – Šerif igra se u četvrtak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter