0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Obradović: Da pokažemo igru dostojnu crno – belog dresa

Objavljeno: 20.08.13 u 13:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Prekaljeni i iskusni defanzivac Partizana, povratnik u srpski fudbal Milan Obradović nakon dva odigrana kola nacionalnog šampionata svodi svoje prve utiske.

„Za mene je sve ovo još uvek novo. Vremenom sve više razumem situaciju u našem fudbalu s obzirom na to da sam dugo bio odsutan. U Nišu je atmosfera bila fenomenalna. Mnogo navijača Partizana bilo je na tribinama i zbog njih mi je najviše žao što nismo pobedili.

Iako nije zadovojan  kako funckioniše odbrana šampiona Srbije, Obradović smatra da i pored objektivnih problema postoji blagi napredak.

„Otkad sam došao nijednu utakmicu nismo igrali u istom sastavu. Imao sam malo vremena da se uigram sa tri mlada defanzivca. Moramo da se uklapamo u hodu. Ne mogu da budem zadovoljan kako smo do sada igrali, ali ima napretka“ dodao je Obradović

Pred peredstojeći okršaj sa švajcarskim Tunom u plej of rundi za plasman u Ligu Evrope jedan od najiskusnijih igrača Parizana poziva na oprez.

„Biće to utakmica u kojoj jedna greška može skupo da nas košta. Želimo da steknemo prednost pred revanš, pobeda nam je svima u mislima, ali ipak prevashodni cilj nam je da pokažemo igru dostojnu crno – belog dresa.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter