0
Fudbal

Inter opet hoće Islu, Taide stiže

Objavljeno: 20.08.13 u 20:29

Juventus vs Pro Vercelli - Campionato TIM Primavera 2012 2013 - Campo Chisola di Vinovo

Čelnicima Intera je jasno da sa trenutnim sastavom nemaju šta da traže ni u borbi za plasman u Ligu šampiona, a o Skudetu ne mogu ni da razmišljaju. Zato su krenuli da inteziviraju pregovore sa klubovima potencijalnih pojačanja, pre svih Juventusom, Kaljarijem i Bolonjom.

Sa Juventusom su ponovo otvoreni pregovori oko Maurisija Isle, koga Macari žarko želi. Cena ne bi trebalo da bude problem – šest do sedam miliona evra.

Razgovori sa Kaljarijem oko Radže Naingolana se nastavljaju, ali klub sa Sardinije ne odstupa od svojih zahteva i 15 miliona evra na ime obeštećenja. U Interu se nadaju da će Tohir preuzeti klub i dati neophodan novac za pojačanja.

Za razliku od Kaljarija Bolonja je pronašla zajednički jezik sa neroazurima i mladi vezista Taide će za 5,5 miliona evra i polovinu ugovora Dijega Laksalta postati igrač Intera.

Treba im i napadač, ali za sada se ne zna ništa ko bi mogao da pojača Inter. Priča se o Marku Borijelu i sporadično o Samjuelu Etou, što je u ovom trenutku nerealno zbog plate koju traži Kamerunac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter