1
Domaći fudbal

Arapi kupuju Zvezdino zemljište?

Objavljeno: 20.08.13 u 10:14

zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se vrlo blizu rešenja svih finansijskih problema. Naime, kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pod nazivom „Global kapital advajzors menadžment sprema se da kupi zemljište koje se nalazi iznad južne i ispod istočne tribine stadiona crveno – belih čime bi klub zaradio 64 miliona evra!

Na toj lokaciji bi firma iz Emirata, gradila komercijalni prostor od 160.000 kvadrata.

„Kvadrat poslovnog prostora na toj lokaciji vredi 2.000 evra, međutim Crvena zvezda može da računa samo na 20 odsto od te sume, jer gradnja tek predstoji. Dakle, 400 evra po kvadratu, a na tom zemljištu može da se napravi 160.000 kvadrata. Računica je jasna: Zvezda u startu može da dobije 64 miliona evra. Lokacija je sjajna i ima vanserijsku vrednost“ navodi izvor Naših novina.

Navodni pregovori rukovodstva Zevzde sa arapskim partnerima vođeni su nedavno.

„Pregovori sa Arapima vođeni su uoči evropske utakmice sa IBV. Posrednik u razgovorima bio je ministar za građevinu Velimir Ilić. On je sedeći s društvom u jednom lokalu, možda i neoprezno, otkrio da su najviši državni čelnici vrlo blizu rešenja za Crvenu zvezdu, odnosno da su Arapi spremni da ulože ogroman novac, a zauzvrat dobiju poslovan prostor na možda i najboljoj lokaciji u Beogradu“, navodi izvor tog beogradskog lista.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter