0
Fudbal

Venger sada zove Kabajea

Objavljeno: 19.08.13 u 15:47

joan-kabaje

Kritike navijača zbog očajno odrađenog prelaznog roka u kojem Arsenal praktično nije kupio nijednog igrača, ali i poraz od Aston Vile na startu Premijer lige, uticali su na Arsena Vengera da se dodatno aktivira pa je Francuz odlučio da pošalje zvaničnu ponudu Njukaslu za Joana Kabajea.

Defanzivni vezni francuski fudbaler je u Njukasl stigao pre dve sezone iz Lila i u tom periodu je potvrdio da se radi o odličnom igraču pošto je bio jedan od nosioca igre svog tima, a dobr igre je naplatio i dobijanjem poziva u nacionalni tim za koji je igrao i na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Arsenal je ovog leta imao velike probleme prilikom dovođenja fudbalera pošto su klubovi, ali i igrači listom odbijali da dođu na Emirejts. Od Iguaina koji je završio u Napoliju, preko Suareza koji je ostao u Liverpulu i Luiza Gustava koji je dao prednost Volfzburgu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter