0
Evropske lige

Tata će štedeti Mesija

Objavljeno: 19.08.13 u 22:40

Martino

Herardo „Tata“ Martino izjavio je da će odmarati najboljeg fudbalera na planeti Lionela Mesija kada god se bude ukazala prilika za to.

Barselona je demonstrirala silu protiv Levantea kada je slavila sa 7:0, a novi trener Katalonaca je odlučio da u 71. minutu zameni dvostrukog strelca Mesija. To je bila njegova prva zamena u španskoj Primeri još od sezone 2010/11.

„Njemu je potreban odmor i dobijaće ga kad god se ukaže prilika za to. Razgovarao sam sa Mesijem, sve je shvatio, on je inteligentan. Naravno da ga neću menjati na važnim utakmicama, ali ovog puta prilika se ukazala i iskoristili smo je“, izjavio je Martino španskim novinarima.

Sa druge strane, nova akvizicija Barselone Nejmar u igru je ušao tek u 64. minutu, a Martino ističe da je strpljenje najbitnije kada je Brazilac u pitanju.

„Što se Nejmara tiče, moramo postepeno da ga uvodimo u sistem. Potrebno je strpljenje, bilo bi najgore kada bi ga na brzinu gurnuli u vatru“, konstatovao je „Tata“ Martino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter