0
Evropske lige

Preokret Viljareala u finišu, nerešeno u Vigu

Objavljeno: 19.08.13 u 23:59

Djovani dos Santos

Odigrane su poslednje utakmice prvog kola španske Primere. Viljareal je kao gost savladao Almeriju sa 2:3, dok su Selta i Espanjol podelili bodove u Vigu.

Viljareal je u furioznom finišu preokrenuo protiv rezultat protiv domaćina i odneo sva tri boda iz Almerije.

Domaći su došli u vođstvo golom Rodrija u 39. minutu. Autogolom Sebastijana Dubarbira u 66. minutu Viljareal je došao do izjednačenja. Svojim drugim golom Rodri ponovo dovodi Almeriju u vođstvo u 76. minutu.

Nakon toga je usledio preokret gostiju. Prvo je u 84. minutu Đovani dos Santos izjednačio, da bi pobedu Viljarealu doneo Džonatan Pereira u 87. minutu.

Bivši fudbaler Zvezde Aleksandar Pantić nije dobio priliku da zaigra za goste i ceo meč je presedeo na klupi.

Fudbaleri Selte imali su odličnu priliku da trijumfuju na početku sezone, ali nisu uspeli, iako su vodili sa 2:0 protiv Espanjola.

Pred kraj prvog poluvremena Selta je povela preko Aleksa Lopeza. Već na početku drugog dela igre, u 47. minutu Čarls postiže pogodak. Espanjol međutim dolazi do boda. Rezultat je u 53. minutu smanjio Viktor Sančez, a izjednačenje je doneo Tijevi Bifuma u 75. minutu utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter