0
Evroliga

Partizanovi i Zvezdini rivali se i dalje pojačavaju

Objavljeno: 19.08.13 u 14:01

trevis-lesli

Uz Budiveljnik Nanter bi trebalo da bude glavni protivnik Partizana u borbi za četvrto mesto u evroligaškoj grupi A, a šampion Francuske je dovođenjem Amerikanca Trevisa Lesilja kompletirao tim za narednu sezonu.

23-godišnji bek je prethodnu sezonu proveo u ekipi Santa Kruz u NBDL ligi za koju je prosečno beležio 15,4 poena, 6,9 skokova i 2,1 asistencije.

markus-vilijams
Sa druge strane Lokomotiva iz Krasnodara dovela je iskusnog Markusa Vilijamsa iz Unikahe koji je predviđen da bude zamena Niku Kalatesu koji se otisnuo put NBA lige odnosno pojačao je Memfis.

Vilijams je potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu sa ruskim klubom koji će igrati u evroligaškoj grupi D zajedno sa Crvenom zvezdom, Panatinaikosom, Makabijem, Laboral Kućom i pobednikom kvalifikacija.

Iskusni Amerikanac je prošle godine u Evroligi prosečno beležio 10,5 poena, 3,3 asistencije i 2,7 skokova, a pored toga ima već iskustvo igranja u Rusiji pošto je pre dolaska u Unikahu igrao za Jenisej i Uniks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter