0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Onjilo zadovoljan debijem

Objavljeno: 19.08.13 u 15:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U protekloj nedelji Crvena zvezda dovela je u svoje redove dva nova napadača. Pored povratnika Dragana Mrđe na Marakanu je stigao i Ifeani Onjilo. Najbolji pojedinac iz prvog kola odigranog u Ivanjici, obavezao se na četvorogodišnju vernost najtrofejnijem srpskom klubu. Trener Slaviša Stojanović veruje u kvalitete brzonogog fudbalera o čemu svedoči podatak da ga je odmah uvrstio među startere.

„Drago mi je što se moj debi u Crvenoj zvezdi, završio pobedom tima. Dobro smo odigrali prvo poluvreme, postigli dva gola, što nam je omogućilo da mirnije uđemo u nastavak susreta. Zadovoljan sam svojom igrom i saradnjom sa ostalim igračima, s obzirom da sam odradio samo nekoliko treninga sa ekipom. Kako vreme odmiče, uigravaćemo se i bolje razumeti jedni druge na terenu“ – rekao je Onjilo.

Pred sam kraj prvog poluvremena Onjilo je mogao da se upiše u strelce. Dobro je odregovao na centaršut Mladenovića sa leve strane, međutim, golman Jagodine, „zlatni orlić“ sa nedavnog evropskog prvenstva, Rajković, sjajnom intervencijom uspeo je da sačuva svoju mrežu.

„Važno je da ulazim u prilike, golovi će doći. Najbitnije je da pobeđujemo, mnogo više nego ko će postići golove. Moram takođe da istaknem da sam uživao na terenu i ambijentu koji su napravili navijači. Zahvalio bih se publici na aplauzima koje sam dobio kada sam napuštao teren. To mi daje dodatnu snagu i energiju da nastavim da dajem svoj maksimum na treninzima i utakmicama“ – zaključio je Ifeani Onjilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter