0
ATP

Novak prvi, Nadal drugi nosioc na US Openu

Objavljeno: 19.08.13 u 16:36

djokovic-nadal-usopen

S obzirom da su se organizatori US Opena prilikom opdređivanja nosioca vodili današnjom ATP listom Novak Đoković i rafael Nadal neće moći da se sastanu pre finala četvrtog ovosezonskog Gren slem turnira.

Naime, Novak đković kao prvoplasirani teniser na rang listi najboljih svetskih tenisera postavljen je za prvog nosioca, dok se Rafael Nadal osvajanjem turnira u Montrealu i Sinsinatiju probio na drugo mesto i samim tim je dobio poziciju drugo nosioca. Treći „kosturaš“ je branilac titule Endi Marej, dok je četvrti David Ferer.

Prilikom žreba verovatno će svi sa nestrpljenjem i zebnjom čekati da vide u čiju četvrtinu će ući Rodžer Federer koji je od danas sedmi na ATP listi, a taj meč će ujedno biti i derbi četvrtfinala.

Turnir u Njujorku je na programu od 26. avgusta do 8. septembra, a posle njega bi moglo da dođe i do smene na vrhu ATP liste ukoliko Novak Đoković ne odbrani prošlogodišnje finale, a Rafael Nadal osvoji trofej.

Podsećmo da je Novak prethodne tri godine igrao u meču za titulu na Flešing Medouzu, a jedini trofej osvojio je 2011. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter